27 Aralık 2009 Pazar

BEBEK SEPETİ VE KAPI SÜSÜ
















6 aylık bir kızım olduğundan bahsetmiştim. Aşağıda gördüğünüz bebeğim için hazırladığım kapı süsü ve sepet. Sepet için evdeki gayet çirkin ve eski bir sepetten faydalandım. Tabaka elyafı silikonla üzerine üzerine sateni de yine silikonla kapladım. Sonra da üzerini süsledim.





Kapı süsü ise annemde tek kasnak kalmış. Onu önce şerit süngerle sıkı sıkı kapladım. Sonra yine tabaka elyaf ve saten. Üzerini de yine istediğim gibi kapladım.





Ben hep sade renklerden hoşlanırım. Herkese hitap etmeyebiir. Ama arkadaşıma yaptığım bir sepet var. İlerde onu da fotoğraflarım inşallah. O bunlara göre daha renkli.





Bunlarla ilgili sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.









25 Aralık 2009 Cuma

MERHABA

Merhaba,
Bu benim ilk post'um. Sürekli bişeylerle meşgul olan bir insanım. Her zaman herşeyi öğrenmem gerektiğini düşünürüm. Yemek, pasta, dikiş, nakış, püf noktaları, çocuklar vs... Sürekli araştırırım. bu konularlda hiçbir zaman profesyonel olmayı düşünmedim. Sadece kendime ve aileme yetmek bana yetiyor. İşte bunları paylaşmak istedim. Şimdilik size sadece bir fotoğraf gösteriyorum. Açıklaması diğer post'ta... Görüşmek üzere....