21 Ocak 2010 Perşembe

KIZIMIN MEVLİD ELBİSESİ





Kızım doğmadan önce internette hep bebeklerle ilgili örgüleri araştırıken buldum bu elbisenin modelini. Anneme göstermeye çekiniyordum bu kadar ağır birşeyi. Gösterdiğimde 'Aaaa. Kolay bu yaparım.' dedi. Yaptı da. Mevlidde kızım prenses gibiydi. (Ya da bana öyle geldi.) Bu modeli aldığım blog burada.
Nasıl yapıldığı konusunda benim çok fikrim yok. Ama verdiğim adreste anlatılmış. Böyle bildiklerini saklamayıp ta anlatan insanlar benim için daha da değerli. Ben bilginin zekatı diyorum buna. Her işte insanlar böyle olmalı. Püf noktalarına kadar söylemeli. Bence her işin bereketi paylaştıkça artar.


Resimler konusunda eğer anlaşılmayan birşey olursa farklı açılardan tekrar çekmeye çalışırım. Malesef blog yazma gibi fotoğraf çekmede de çok acemiyim. Bir de şu fotoğraflarınüzerine isim yazılıyormasını bilen arkadaşlardan bana yardım eden olursa çok sevinirim. Tekrar görüşmek üzere.........................

2 yorum:

  1. Kuzucuğa ne güzel yakışmıştır.Allah bağışlasın Analı Babalı büyüsün.

    YanıtlaSil
  2. yeleknci teşekkür ederim. eet çok yakıştı ama nazar değer diye kızımın ve oğlumun fotoğraflarını koyamıyorum. melek gibiydi mevlidde.

    YanıtlaSil