25 Şubat 2010 Perşembe

KIZIM UYUTMUYOR

Ama kendisi uyuyor. Anlayamıyorum bir türlü. Saatte bir mutlaka uyanıyor. kucağma alıyorum emzirmek için. Emer gibi yapıp bekliyor. Sonrasında kafasını geri atıyor. Ben de yerine yatırıyorum. Tam 1 saat sonra yine aynı. Dün gece 9 kere kalkmışım. Uyutup bir yerlere de gitmiyorum onu bırakıp. Sürekli beraberiz. Anlayamıyorum. Bana çok bağlandı. Tavsiyesi olan arkadaşlar varsa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu arada 1 haftadır blogları açamıyordum. Bilgisayarımda problem varmış. Yarın artık bütün arkadaşları dolaşırım.

8 yorum:

  1. Kaç aylık oldu kızınız. Biz iki yıl birlikte yattık kızımla artık sabrım kalmamıştı gel git gel git, 15 dakikada bir ağlıyordu, çıldıracaktım. Hiç uykusuz okula gidip ders anlattığımı biliyorum bazı günler. Kucağımdan bıraktığım gibi uyanıyordu. Ama şimdi düşünüyorumda o dönemler geçiciymiş, bol bol sarıl ve ona sarılmanın kucağında tutmanın keyfini çıkar. Benim kızım 3 yaş 3 ay şu anda bağımsızlığını ilan etti çoktan

    YanıtlaSil
  2. Kızım 8,5 aylık. O söylediğinizi oğlumda yaptım. Ama kızımı alıştırmak istemiyorum. Çünkü sonrasında yatağına yatması zorlaşıyor. Bir de oğlum görünce çok bozuluyor ve kıza saldırıyor. Sarılmak demişsiniz yapışık ikizler gibiyiz zaten. Oğlumda çalışıyordum. İlklerini göremedim. bu yüzden tadını çıkaremaya çalışıyordum ama ileri gittik sanırım.Allahtan çalışmıyorum. Yoksa çok zor olacaktı.

    YanıtlaSil
  3. ahh bide abisi bıraksa rahat.....

    YanıtlaSil
  4. Yardımcı olmak isterdim ama bu konuda ne yapılır hiç bi fikrim yok, gece uykusuz kalmak çok zor Allah yardımcınız olsun

    YanıtlaSil
  5. kızım şuanda 15 yaşında.Bende aynen sizingibi 18 ay hergece aynı durumdaydım emzir yatır kurulu sanki 1 saat sonra uyanır al emzir yatır aynı bende sizin gibi aman alışmasın yanıma diye yatagına yatırıyorumdum 10 ay dayanabildim pes ettim ama küçük cadı pesetmedi sütten 18 aylıktı kestim 1 hafta sonra uyanmadan uyumaya başladı ama ben bir müddet daha hersaat başı yanına gittim nefesini kontrol ettim.Şimdik keşke ogünlere dönebilsem diyorum...Allahkolaylık versin gece uykusuz kalmak çok zor.

    YanıtlaSil
  6. yelkenci aslında biraz içimi rahatlattın. biraz daha sabredicem o kesin. bakalım emmeyi ne zaman bırakmak isteyecek. abisini 22 aylıkken boynumdaki fıtıktan dolayı bıraktırmıştım. dsesteğin için teşekkürler.
    ümmühan sana da teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. küçük hanım ve küçük bey'e ait daha fazla foto paylaşmanızı saygılarımızla temenni ederiz efendim.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba 10marifetçi arkadaşım sitemde senin için bir ödül var.Umarım kabul edersin.anekzura@blogspot.com

    YanıtlaSil